Alla våra 20 rum har hög tillgänglighet, är rökfria och har gratis WiFi. Välj mellan dusch och wc på rummet eller i korridoren. Husdjur är välkomna. Vi har delat upp hotellet så att bottenvåningen är husdjursfri med tanke på allergier. Var därför vänlig och välj rätt kategori när ni bokar. (Om ni kryssar i att ni har hund med er så kan din fyrfota vän få vatten och matskål med en liten present i.)

Varje morgon dukar vi upp vår frukostbuffé med ekologiskt och närproducerat i så stor utsträckning som möjligt.

För att kunna erbjuda våra gäster extra bekvämlighet har vi byggt ett gästkök där du själv kan värma upp mat och koka te/kaffe när det passar dig. Det finns även möjlighet att boka tvättstuga och bastu. Såväl kök som tvättstuga uppskattas särskilt av barnfamiljer och gäster som stannar lite längre hos oss. Barnsängar samt extrasängar finns att boka som tillval. Parkeringsplats är gratis och ligger nära.

Vi har även lokaler för både små och stora konferenser.

Vi har också studentrum för ett längre boende. I studentrummet finns en skrivplats, byrå, klädställning och hyllor för böcker. Precis utanför dörren går Roslagsbanan så att du snabbt och smidigt kan ta dig till bl.a. Stockholms universitet eller Kungliga Tekniska högskolan. Kontakta oss för aktuellt pris.

Boka rum eller konferenslokal! Sirvoys bokningsruta!

Bokningsvillkor