Alla våra 20 rum har hög tillgänglighet, är rökfria och har gratis WiFi. Välj mellan dusch och WC på rummet eller i korridoren. Husdjur är välkomna. Självklart har vi även tillgänglighetsanpassade rum. Vi har delat upp hotellet så att bottenvåningen är husdjursfri med tanke på allergier. Var därför vänlig och välj rätt kategori när ni bokar. (Om ni kryssar i att ni har hund med er så kan din fyrfota vän få vatten och matskål med en liten present i.)

Varje morgon dukar vi upp vår frukostbuffé med ekologiskt och närproducerat i så stor utsträckning som möjligt. Meddela vid bokningen om du önskar gluten- eller laktosfria alternativ, så ordnar vi det!

För att kunna erbjuda våra gäster extra bekvämlighet har vi byggt ett gästkök där du själv kan värma upp mat och koka te/kaffe när det passar dig. Det finns även bastu och möjlighet att boka tvättstuga. Såväl kök som tvättstuga uppskattas särskilt av barnfamiljer och gäster som stannar lite längre hos oss. Barnsängar samt extrasängar finns att boka som tillval. Parkeringsplats är gratis och ligger nära.

Vi är väl anpassade för längre boende som till exempel veckopendlare. Du får tillgång till ett annat, mer utrustat kök, tvättstuga och bastu. Om du behöver åka tidigt så kan vi ordna med frukostpåse. Precis utanför dörren går Roslagsbanan så att du snabbt och smidigt kan ta dig till bl.a. Stockholms universitet eller Kungliga Tekniska högskolan. Kontakta oss för aktuellt pris.

COVID-19 skapar en annorlunda situation i våra hem. I många familjer kan den bästa (och kanske enda) lösningen vara att komma hemifrån och bo någon annanstans.